Aktiviteetit alueella:

Alueella on runsaasti hyvin hoidettuja ja merkittyjä kävely- ja vaellusreittejä. Hyviä reittejä löytyy esimerkiksi Torron ja Liesjärven kansallispuistoista sekä Saaren kansanpuistosta. Reitit ovat pääsääntöisesti helppokulkuisia ja matkan varrelta löytyy runsaasti tulentekopaikkoja. Alueella on hyvät marjastus- ja sienestysmaastot!

Torronsuosta Retkipaikka.fi-sivustolla

Hakolammi on rauhallinen ja kalaisa paikka kalastamiseen, lammesta on saatu erityisen hyvin ahvenia. Villa Ulpusta löytyy asiakkaiden käyttöön myös kanootti. 

Hyviä uimarantoja löytyy ympäri Tammelaa. Suosittelemme vierailemaan ainakin Saaren kansanpuistossa (uimarannat sijaitsevat pääpysäköintialueen läheisyydessä) sekä Ruostejärvellä (hyvä ranta aivan Hämeen luontokeskuksen vieressä). 

Hämeen luontokeskus sijaitsee noin 10 kilometrin päässä mökiltä, Ruostejärven rannalla. Keskus tarjoaa pysyviä ja vaihtuvia luontoaiheisia näyttelyitä sekä opastuspalveluita. Kesäaikaan keskuksella järjestetään mukavia luontoaiheisia tapahtumia. 

Eerikkilän urheiluopisto sijaitsee noin 15 kilometrin päässä mökiltä ja tarjoaa monipuolisesti urheilupalveluita. 

Forssan kaupungista löytyy hyvä valikoima ruokakauppoja, ravintoloita sekä muita palveluita. Tammelan kunta tarjoaa etenkin kesäaikaan monia mielenkiintoisia tapahtumia, kuten Hakkapeliitta-tapahtuma elokuun alussa ja Järvisählyn MM-kilpailut heinäkuussa.
Autamme mielellämme loman suunnittelussa ja annamme vinkkejä alueen aktiviteeteista! 

 


Etäisyyksiä

  • Tammela 20km
  • Forssa 19km
  • Helsinki keskusta 110km
  • Helsinki lentoasema 100km
  • Tampere 117km
  • Turku 103km